Schoolday

2012-05-30 @ 07:37:07

Har föredrag första lektionen så sitter och förbereder mig lite. Uusch vill helst bara försvinna. Att hålla föredrag är det värsta jag vet och nu ska vi dessutom spela lite teater också. Uschuschusch!! Kommer säkert dö precis innan eller undertiden eller något sånt. Måste gå, latero.


Macarons på påse

2012-05-28 @ 19:22:47

Köpte hem denna lilla påse idag. Tänkte ha för att smaska på framför topmodel som inte börjar om allt för länge. Annars är det rätt mycket i skolan den här veckan men får ta och hålla ut för på fredag drar vi ut till skärgården på klassresa och sen är det inte många dagar kvar innan hela grundskolan är avklarad. Gosh vad tiden går snabbt..

I'm keeping my thumbs for you, wishing that you wont disappoint us

2012-05-27 @ 14:08:27


Linda sov över här igår och imorse gick vi upp rätt tidigt för hon skulle iväg på match men det var lika bra för behövde komma igång med lite plugg. Så sen imorse har jag skrivit klart mitt svenskaföredrag, lite sådär i sista minuten eftersom det är imorgon, och så håller jag på att tvätta. Skulle egentligen passat Marcus ikväll men det blev inte så så nu flyttar jag till mamma ikväll men bra det eftersom det är morsdag.

Förresten! Dör lite, big time, över att SVERIGE VANN EUROVISION! Typ, once in a lifetime händelse. Allvarligt, jag dog. Bästa Loreen. Jag bara måste gå på finalen nästa år, måste.

-

2012-05-27 @ 00:15:15

JAG DÖR


Eurovision

2012-05-26 @ 21:28:52

Melodifestivalenfan som jag ä sitter jag självklart bänkad framför eurovisionfinalen ikväll! Linda är mitt trevliga kvällssällskap. Vi möttes upp runt halv 5 och handlade, lagade taco och sen satt vi och pratade om allt möjligt i några timmar. Heja Loreen nu!

Klädval

2012-05-25 @ 20:39:02

Tröja - H&M · Spetsshorts - Bershka (spanien) · Converse · Väska - Oasis

Nu ska jag mysa ner mig i min stora älskling till säng och titta på New girl. Latero.

Hongkong

2012-05-25 @ 20:03:32

Superfint nagellack som jag fick av Johanna idag, den finingen♥ Bilden ger som vanligtvis färgen ingen rättvisa utan det är lite mer åt peach hållet. Riktigt somrigt sådär och jag har redan kärat ner mig i det. Skönt med fredag föresten!

I'm hoping that someday I'm gonna put a smile on your pretty face

2012-05-24 @ 20:22:03

Hade ett par svarta shorts från Topshop på mig tidigare men bytte när jag kom hem! Så sjukt skönt att ha kunnat gå barbent utan att frysa.

Hade en rätt slapp och seg skoldag. Vi gjorde inte så mycket igentligen. Hade håltimma på franskan så då köpte jag årets första isglass och satt i vasa med FinisJohanna. Sen efter skolan hämtade jag Marcus och har skrivit på min uppsats sen dess och blev klar för ett litet tag sen. Så jävla skönt. Det var för tusan något av det jobbigaste vi haft.
Nu ska jag snart se på eurovision kvalet! Puss

new in

2012-05-23 @ 20:07:50

Detta har fått följa med mig hem de senaste dagarna. Ska sitta barnvakt i helgen och hade sparat lite sen förra månaden så hade råd att shoppelishoppa lite nu. Grå mjukisshorts från Hollister 180:-, en superfin tunika från H&M som jag tänkt ha över bikinin på stranden 199:-, brunutansol från kicks 69:- och ett linne från topshop som jag spanat på i snart ett år 269:-


Onsdag

2012-05-23 @ 15:35:47

Sitter på Drottninggatan och mysfikar med Johanna. Sitter ute för första gången och det är superskönt! Runt 20 grader och det ska tydligen fortsätta så *pepparpeppar*. Blir förmodligen en liten runda på stan senare och när jag kommer hem måste jag skriva på min satans uppsats.. Puss så länge!


Om min dag

2012-05-22 @ 20:40:02


Vi förlorade så jäkla stort idag haha. Hörde dock att killarna vann i deras turnering så så dåliga är 9F inte ändå. Första matchen tror jag vi förlorade med 9/1.. Eftersom vi förlorade alla våra matcher och inte gick vidare fick vi sluta redan vid lunchtid så jag åkte hem och duschade och bytte om innan jag mötte upp bästisen för lunch på Vapiano. Blev lite shoppande också men det får ni se någon annan dag!

Nu; Top model följt DHW♥

Idrottsdag

2012-05-22 @ 07:28:14

Idag har vi idrottsdag och det är dags för oss att delta i den årliga niornas fotbollsturnering. Vill typ bara inte alls gå. Vi kommer förlora så sjukt stort. Första laget vi möter har flera bra som spelar fotboll på fritiden och vi har noll haha.. Slutar tidigare än annars i alla fall! Puss


Tråkigt

2012-05-20 @ 23:46:47

Har suttit och halvt kvällsshoppat lite. Får se vad det hela slutar men håller verkligen tummarna för att jag kammar hem ett par rayban och det rosa linnet! Godnatt alla.

river en vacker dröm

2012-05-20 @ 22:39:54

Lite egoboostande och en lillebror med sin gullkusin.

Var och kvällsfikade med Johanna runt halv nio tiden. Sen tog vi en liten promenad runt i stan i det sköna vädret. Älskar Stockholm. Hade saknat ihjäl mig lite efter min prinsessa som jag inte träffat på flera dagar.. Förstår inte hur jag ska klara av gymnasiet utan henne, min lilla solstråle♥

am I really powerless?

2012-05-20 @ 13:01:14

Idag har jag planerat att ha en riktig slödag här hemma. Ska göra lite småsaker bara som att tvätta pappas jobbtvätt osv. Sitter även och försöker komma frammåt på so uppsatsen men det vill sig bara inte. Får fram runt 1 mening/timmen. Fan vad jag bara vill försvinna just nu och slippa allt som har med skolan att göra de kommande veckorna.
B&J;s nya core dough-ble whammy håller mig gott sällskap i vart fall. Helt klart en ny favorit!
Kanske bakar lite sen också, har hittat ett recept på chocolate chip cookies som lockar. Puss sålänge♥

Jag är precis här

2012-05-19 @ 23:41:13



Idag har jag haft fullt upp och därav ingen tid till att uppdatera här! På förmiddagen började vi röja lite i mitt rum och sedan körde vi iväg min säng+lite annat ut till Roslagen. Där packade vi ur, fotade lite vitsippor och packade in min nya bamsesäng (kär redan, 1.40 bred♥) Lagom kul att spendera stor del av dagen med att åka bil men resultatet blev mer än bra. Har möblerat om också och förutom att soffan är lite stor är det jättegos. Har dundervärk i ryggen just nuu..

Pizzalunch utomhus blev det också.

Places to visit

2012-05-18 @ 20:58:00

Drömmer mig bort lite. Dör bara av tanken på att åka till New York och Paris. Längtar ihjäl mig lite till höstlovet då vi beger oss till NY. Och Paris, åh vad jag vill dit. Sen vill jag besöka en massa andra platser också, drömmer lite om Kalifornien. Roadtrip genom Usa är ju bara ett måste någongång i livet. I'll keep on dreaming♥

we can burn brighter than the sun

2012-05-18 @ 19:29:11

Dagens middag + pommes. Så underbart superdundergott med grillat. Har inte gjort så mycket idag. Skrivit lite mer på So:n, fixat lite saker nere i källaren och på pappas jobb och såntdära bara. Nu blir det middag och sen tv mys med gottigheter♥

Cut out all the ropes and let me fall

2012-05-17 @ 19:57:14


Just nu dör jag halvt av shoppingabstinens. Har inga pengar att shoppa för så dör ännu lite mer. Jag behöver verkligen förnya garderoben nu till sommaren. (läs; "behöver"). ÅH. Förstår inte hur man kan bli så lycklig av att shoppa. Har hittat så mycket fint på topshop som jag bara vill ha nununu. Dör.

Annars har jag bakat kolakakor med Marcus och nu ska jag se på Csi Miami och fika med just det och jordgubbar m grädde.

I'll follow you into the dark

2012-05-17 @ 15:05:07

Idag vaknade jag upp till en himmel som såg ut såhär och temperaturen var rätt så lagom.

Gjorde allt det där som man gör på morgonen som att äta frukost och duscha och sen åt jag mig proppmätt på våfflor med glass och jordgubbssylt.

Bestämde mig för att gå och panta all burkar vi har haft ståendes i köket under jag vet inte hur lång tid..

..Och köpte nya marabou chokladen med jordgubb, som till min besvikelse inte var så himlans god men det slank ner ändå, och ett tuggumipaket.

Sedan satte jag mig och skrev på min So-uppsats. Sitter framför den än och boostar mig med Femme energy boost. Kommer typ ingen vart så nu sitter jag här hyper och rastlös.

Vårfint

2012-05-15 @ 11:18:32

Har långlunch så gick hem och fixade nudlar. Solen ligger på vår balkong på förmiddagen så gjorde i ordning en liten lunch-hörna. Börjar om en timme igen med franska!


I belived in you and I fell with no-one there to catch me

2012-05-14 @ 19:46:10


Tänkte igentligen inte blogga för har inget speciellt att skriva. Fick min balklänning hem idag och den passade perfekt. Det med balklänningen är väl det enda positiva med denna dag.
Imorgon kör vi på NA i matte.

Snor åt mig Anna Pedersens meningar för att sammanfatta nuet;
Helvete vad jag borde plugga. Helvete vad skoltrött jag är. Och hela helvetes helvete för dig. I alla fall för stunden.


take these broken wings and learn to fly

2012-05-13 @ 22:33:09

Hade en såndär kväll man bara kan ha med sin allra bästa vän igår. Vi såg på en bra och två mindre bra filmer, lagade god middag och bunkrade upp med gottigheter. Som tur var blev det godis över som vi numera tänkte ha som litet lager i skolan.

Vi ställde klockan på 10 och när vi vaknade möttes vi av ett soligt Stockholm. Vi promenixade ner på stan och åt frukost på waynes uteservering. Perfekt lördag/söndag om jag får säga det själv♥

Jag ser mig i spegeln med ögon röda av gråt

2012-05-12 @ 17:37:16
Har bytt kläder femtioelva gånger den senaste kvarten. Typ. Så jobbigt när man inte är stressad för då hinner man tänka efter och ändra sig så många gånger. Blev tillslut en blus från GinaTricot och Dr denim jeans. Sminkade mig precis också och det har varit superskönt att ha gått (läs;suttit) osminkad hela dagen men nu ska jag snart iväg till Johanna. Vi tänkte ladda upp med thrillers, taco, litervis med läsk, chips och en massa annat och bara gotta oss och ha bästismys hela kvällen. Finns ingen finare männska än hon♥


Håll om mig så jag inte flyr

2012-05-12 @ 14:16:06


Har planerat in en riktig slölördag minsann. Eller innan jag ska iväg till bästisen rättare sagt♥ Gick upp vid 12 och sen dess har jag visserligen varit ute med Enzo men annars har jag ätit frukost framför tvn, duschat, smörjt in mig med Chokladlotion från Thebodyshop och just nu har jag vanillafudge ansiktsmask utsmetat i hela ansiktet. Stannar förmodligen inne och gör ingenting de följande timmarna och det ska bli så skönt. Ska nog ut och äta lite tårtrester snart :] Hoppas alla får en skön lördag!

we were ment to fly but we lost our wings

2012-05-11 @ 17:51:01

Efter lunch var svenskan (70 min) och Son (60 min) ihopslagna till ett långpass så vi fick sitta i datasalen och skriva på våra fackuppsatser om ett u-land. Kommer verkligen ingen vart och det börjar bli så irriterande för vi har en massa andra saker som ska vara klara till samma vecka så klockan tickar men jag står still, ååh. Fredagsfikade på donken med Johanna och sen gick vi runt och blev suktade av allt fint som finns men som vi inte har råd att köpa..Just nu sitter jag och målar naglarna och snart ska vi iväg på fredagsmiddag på Söder hos våra Friendos Linda och Annika :]

Förresten!! Det är såå jobbigt för en av mina favviströjor från FilippaK är spårlöst borta. Hittar den verkligen ingenstans.. Frustrerande.

happy birthday to you

2012-05-10 @ 17:24:16

Idag hurrar vi för min fina mamma som fyller 43 år ung! Vi firade inte imorse eftersom alla ska upp olika osv men vi tar det nu på kvällen! Jag står för tårtan och den håller jag på med lite i omgångar, härnäst är det grädden och bären som ska på. Vid halv 7 ska vi iväg på en restaurang här i närheten och sen efter det blir det tårtmys och paketöppning här hemma.
Grattis mamma♥

I get my hopes up and watch them fall everytime

2012-05-09 @ 20:13:32


HEJ.Idag har varit en skitdag om jag får säga det själv. Vi hade ingen riktig skoldag utan en catch-up dag typ. Alla andra årskurser har operation dagsverke men niorna får gå runt i skolan och göra det som behövs göra för att vi ska hinna klart med allt innan sommaren. Var på slöjden i dryga 2 timmar och efter lunch hade jag musikuppspel med min grupp och det gick käpprätt och helvete och just nu spyr jag på mig lite pga egoistiska, självupptagna gruppmedlemar. Så det suger. Sen hade vi NA i matte muntligt och det gick väl helt okej. Jag och Johanna gick vid två och gick och fikade osv så ett mysigt avslut blev det i alla fall♥

Shoes

2012-05-08 @ 18:21:34
Dessa finingar nedan fick följa med mig hem från stan idag! De är från Bianco och kostade (med extra sulor) drygt 400 kr. Är meganöjd för dom är sådär simpla och fina på samma gång. Är för tillfället jättetrött så håller på att tappa upp ett bad och sedan ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen - Det är ju dessutom tisdag vilket innebär bra tvprogram från klockan 8♥♥


Soffpotatis

2012-05-07 @ 21:16:51

Ligger i soffan och tittar på CSI. Tänkte bara skicka iväg ett litet inlägg. Imorgon ska jag och bestie ut på skojakt! Redan spanat in några så får se om det blir dom.. Lateroguys


Höst Vinter vår sommar

2012-05-07 @ 19:13:25
Hörni, tänkte lägga in lite sommarfavoriter men så insåg jag att jag fört över i stort sätt alla bilder som inte är från 2012 till en extern hårddisk så det blir inget av med det inte.. Istället letar jag inspirationpå tumblr och weheartit men för tillfället är jag för lat för att sätta ihop något kollage.. Middagen är nog klar i vilken sekund som helst så ska masa mig ut mot köket nu♥ Ledsen för bildlöst :(

Sommar 2012

2012-05-06 @ 13:46:03


Är så galet taggad på sommar just nu (å andra sidan, vem är inte?) Vill ha solsolsol och värme. Vill kunna gå barbent utan att frysa och äta glass i gamla stan med Bästa vännen. Vill åka till Mallis med Linda och Annika och bli brun på stranden. Skulle inte ha något imot att vinna på lotto nu eller så, det kliar i mina shoppingnerver som aldrig förr. Vill shoppa sommarsaker och känna att det snart är världens bästa tid på året!! Hade faktiskt tänkt göra det redan i veckan, har inte så mycket pengar men ett par ballerinaskor ska minsann få följa med hem, eventuellt ett par virkade som dom ovan. FredUT

Q/A

2012-05-06 @ 13:33:25


Tack så mycket! :D Behövde inte betala någon tull eftersom den kom från europa/London, tror man behöver betala tull om man beställer från USA tex. Frakten låg på 6 pund så drygt 60 kr :)

twinkle twinkle little star you will not survive this war

2012-05-05 @ 20:06:54

Blir en mysig hemmakväll ikväll med mamma. Kände mig lite halvdålig tidigare så sov bort en del av eftermiddagen. Skorna som jag tänkt köpa passade för övrigt inte så det kändes lite halvtrist menmen.. Ska gosa ner mig i soffan med cola och godis nu och se på film♥

När tystnaden skräms

2012-05-05 @ 13:04:53

Godmorgon alla! Hade en dundermysig fredag med Bästisen. Först var vi på premiären av Älska mig igen som var superbra. Sedan sov vi hos mig och såg på film och letade klänningar. Beställde hem min alldeles nyss föresten (!) Idag ska jag göra lite allt möjligt. Titta på balkongmöbler till vår nya balkong och eventuellt köpa ett par skor. Simon, Amanda och Ludde är inte här den här veckan så det är rätt lugnt och tyst. Ha en bra dag!

Vem du är är, var du än är

2012-05-03 @ 16:13:11



Såhär gick jag klädd igår! Tröja från H&M, jeans från Mango, converse, jacka från Zara och brillisar.

Ikväll ska jag gå och se Dirty dancing på teater med mormor, mamma och Anna. Ska bli superkul! Innan dess ska vi äta middag på Italiano så måste rusa strax men tänkte bara slänga in outfiten från igår och berätta vart jag befinner mig i kväll. PUSS

det kan aldrig göras ogjort det där som hände igår

2012-05-02 @ 20:56:42


Har skrivit två prov idag (!) Det ena var NA i matte och det andra i engelska. Imorgon är det franska uppsats på schemat och sen är det freedag. Slutade hur som helst vid 2 idag och gick hem och fixade lite småsaker innan jag mötte upp Johanna på stan. Vi köpte jordgubbar och donkenglass (mycket mer ekonomiskt än att köpa i ett glasstånd) och sedan satte vi oss i kungsan och njöt av solen. Supermysig eftermiddag♥

Nu; GREYS!

när jag behöver bli räddad smyger du undan

2012-05-01 @ 17:42:52

Fanns massvis med blommor ute på landet så har spenderat mycket tid med min finfina kamera.

Sedan har ju vädret varit ah-mazing så har suttit ute i solen och läst,läst och återigen läst.
Idag kom vi hem runt lunch men har varit upptagen med skolsaker och sådant tråkigt. Känner inte alls för att gå till skolan imorgon, det ska tydligen vara superfint väder så skulle helst bara vilja gå och picknicka i någon park. Men det är ju ändå lite bra att det bara är tre skoldagar innandet är helg igen♥

RSS 2.0